Στην Football League ελέω… Ηρακλή ο Νέστος Χρυσούπολης!

Σοβαρή υποψηφιότητα να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Football League και οχι στη Γ’ Εθνική, όπου κανονικά έχει δηλωθεί, θέτει ο Νέστος Χρυσούπολης.

Αιτία, το γεγονός ότι όπως αναφέρουν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Κρόνος Αργυράδων δεν προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες και δεν δηλώθηκαν στο πρωτάθλημα. Με την σχετική προθεσμία να έχει πλέον παρέλθει, προκύπτουν δύο κενές θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν από ισάριθμους συλλόγους. Υπάρχει παράλληλα μια φήμη ότι ο Ηρακλής συζητά για την εξαγορά ΑΦΜ ομάδας ανώτερης κατηγορίας. Έχει ακουστεί ο Βόλος για άμεση επάνοδο στη Super League, αλλά και έχει διαψευστεί. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα και ο ΠΟ Τρίγλιας από την Χαλκιδική, η ομάδα δηλαδή που νίκησε στα μπαράζ τον Νέστο.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός που προκύπτει και από το ρεπορτάζ στην Καβαλιώτικη εφημερίδα «Πρωινή» είναι ότι το βράδυ της Τετάρτης υπήρχε επικοινωνία αρμοδίου της ΕΠΟ με τον πρόεδρο του Νέστου Σάββα Λαζαρίδη με σκοπό να μάθει τις προθέσεις του συλλόγου της Χρυσούπολης. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ότι η πιθανότητα να αγωνιστεί στη Football League ο Νέστος του Ξανθιώτη προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των πολλών Θρακιωτών ποδοσφαιριστών είναι πολύ αυξημένη. Στον Νέστο φαίνεται ότι οριστικά θα αποφασίσουν τα επόμενα 24ωρα αναφορικά με το αν θα δηλώσουν συμμετοχή, αφού φαίνεται ότι προηγούνται στα κριτήρια και δικαιούνται να λάβουν μέρος στη Football League έχοντας καλύτερο συντελεστή από την άλλη μεγάλη ηττημένη των μπαράζ, την Καλαμάτα. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον τρέξουν τόσο άμεσα οι εξελίξεις, ίσως ο Νέστος που πέρυσι τέτοια εποχή κινδύνευε να μην κατέβει στη Γ’ Εθνική, πάει σε έκτακτη γενική συνέλευση για να αποφασίσει αν θα δεχθεί την άνοδο στη Football League.

Στην Football League ελέω… Ηρακλή ο Νέστος Χρυσούπολης!

Αναλυτικά, συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Football League δήλωσαν οι παρακάτω ομάδες:

Αιγάλεω | Ασπρόπυργος | Βέροια | Διαγόρας Ρόδου | Θεσπρωτός | Ιάλυσος | Ιωνικός | Καβάλα
Ολυμπιακός Βόλου | ΟΦ Ιεράπετρας | ΠΟ Τρίγλια | Τρίκαλα

πηγή: Thrakisports.gr

Φωτογραφίες: Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...