Στις 17 Μαρτίου η απόφαση για την αναβολή του Euro

Ο κορονοϊός παραλύει και το ποδόσφαιρο! Η «Equipe» αποκάλυψε πως η UEFA ετοιμάζεται να ανακοινώσει πως η διοργάνωση του Εuro θα αναβληθεί φέτος και θα διεξαχθεί το 2021! Παρόλα αυτά η ανακοίνωση μεταθέτει την οριστική απόφαση για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 17 Μαρτίου.

Ο πλανήτης παραλύει και το ποδόσφαιρο πλήττεται σοβαρά από τον κορονοϊό. Μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, το ΕURO είναι πλέον πολύ πιθανό να αναβληθεί!

Οπως αποκαλύπτει η ΕQUIPE, είναι πολύ πιθανό η UEFA να ανακοινώσει πως αναβάλλεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του θα μετατεθεί για την επόμενη χρονιά, το 2021. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η προσωρινή αναστολή τόσο του Champions League όσο και του Εuropa! Η UEFA θέλει να δώσει χρόνο σε αυτές τις δυο διοργανώσεις και στόχος είναι να μην πέσουν πάνω στις ημερομηνίες του ΕURO (12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου). Ηδη, για την αναβολή του ΕURO υπάρχουν επαφές με τη FIFA, μιας και η τελευταία σχεδιάζει τη διεξαγωγή του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

«Η UEFA έχει καλέσει την Τρίτη 17 Μαρτίου τις αντιπροσωπείες των 55 μελών, μαζί με τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκών ομάδων κι έναν εκπρόσωπο της FIFPro (ένωση παικτών), για να συζητήσει τις αντιδράσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέναντι στον κορονοϊό. Οι συζητήσεις θα καλύψουν όλους τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Euro 2020» τονίζεται στην ανακοίνωση η οπόια θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...