Στις 17 Μαρτίου η απόφαση για την αναβολή του Euro

Ο κορονοϊός παραλύει και το ποδόσφαιρο! Η «Equipe» αποκάλυψε πως η UEFA ετοιμάζεται να ανακοινώσει πως η διοργάνωση του Εuro θα αναβληθεί φέτος και θα διεξαχθεί το 2021! Παρόλα αυτά η ανακοίνωση μεταθέτει την οριστική απόφαση για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 17 Μαρτίου.

Ο πλανήτης παραλύει και το ποδόσφαιρο πλήττεται σοβαρά από τον κορονοϊό. Μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, το ΕURO είναι πλέον πολύ πιθανό να αναβληθεί!

Οπως αποκαλύπτει η ΕQUIPE, είναι πολύ πιθανό η UEFA να ανακοινώσει πως αναβάλλεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του θα μετατεθεί για την επόμενη χρονιά, το 2021. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η προσωρινή αναστολή τόσο του Champions League όσο και του Εuropa! Η UEFA θέλει να δώσει χρόνο σε αυτές τις δυο διοργανώσεις και στόχος είναι να μην πέσουν πάνω στις ημερομηνίες του ΕURO (12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου). Ηδη, για την αναβολή του ΕURO υπάρχουν επαφές με τη FIFA, μιας και η τελευταία σχεδιάζει τη διεξαγωγή του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

«Η UEFA έχει καλέσει την Τρίτη 17 Μαρτίου τις αντιπροσωπείες των 55 μελών, μαζί με τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκών ομάδων κι έναν εκπρόσωπο της FIFPro (ένωση παικτών), για να συζητήσει τις αντιδράσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέναντι στον κορονοϊό. Οι συζητήσεις θα καλύψουν όλους τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Euro 2020» τονίζεται στην ανακοίνωση η οπόια θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...