Στο γηροκομείο της Νέας Μάκρης ο Σωτήρης Τσιόδρας που βρέθηκαν κρούσματα του ιού (φωτογραφίες)

Επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα σε γηροκομείο της Νέας Μάκρης όπου υπήρξαν θετικά κρούσματα κορονοϊού. Θα γίνουν έλεγχοι σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής. Γνώμη μας είναι πως ήδη θα έπρεπε να γίνονται έλεγχοι στους πιο επίφοβους και επικύνδυνους για διασπορά του ιού χώρους όπως είναι οι χώροι των γηροκομείων.

Στον οίκο ευγηρίας στη Νέα Μάκρη όπου καταγράφηκαν κρούσματα του κορωνοϊού βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία ενώ τόνισε ότι τόσο το προσωπικό θα εξετάζεται ανά τριήμερο από τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες τόσο στο προσωπικό όσο και σε φιλοξενούμενους στο γηροκομείο.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ πρόσθεσε ότι θα αρχίσουν έλεγχοι σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής. 

Τα αποτελέσματα των τεστ

Μετά την εξέταση των δειγμάτων 10 ηλικιωμένοι και δύο εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον covid 19 στο γηροκομείο την Νέας Μάκρης.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν μετά το χθεσινό πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη δομή φιλοξενίας, η οποία αργά στη νύχτα μπήκε σε καραντίνα.

Φωτογραφίες: Intime News | Λιάκος Γιάννης

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...