Στο νοσοκομείο με οξυγόνο ο Βρετανός πρωθυπουργός – Tι γράφει η Daily Mail

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο βρετανός πρωθυπουργός που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas εκτιμάται ότι έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του δουλεύοντας διαρκώς παρότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ειδικοί εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος πνευμονίας αν ο πυρετός διαρκέσει πάνω από μια εβδομάδα.

O Μπόρις Τζόνσον λαμβάνει οξυγόνο εισήχθηκε χθες στο νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες έντονων συμπτωμάτων της Covid-19 .

Από την πλευρά του, πάντως ο υπουργός στέγασης δηλώνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον “πηγαίνει καλά” και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του.

“Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”, δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC. “Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10”, πρόσθεσε ο Τζένρικ αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ.

ΠΗΓΗ: Dailymail, AΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...