Στρατηγός Καμπάς: “Πως από το έπος του Έβρου φθάσαμε στο σχέδιο Μηταράκη”

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης

Στρατηγός Καμπάς: "Πως από το έπος του Έβρου φθάσαμε στο σχέδιο Μηταράκη"

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα militaire.gr και τον δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για όσα σχεδιάζονται από την κυβέρνηση στον Έβρο, σχετικά με την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών και πως από το “έπος του Έβρου”, φθάσαμε στα σχέδια Μηταράκη.

Αρχικά ο κ. Καμπάς τοποθετήθηκε στο θέμα της αύξησης της θητείας  “δύο ταχυτήτων” που ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση, επισημαίνοντας τις ενστάσεις του για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. 

Επίσης μιλά για τις προσλήψεις που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις, θέτοντας τις προϋποθέσεις με τις οποίες πρέπει να γίνουν αλλά απαντά και για τις “αναδιοργανώσεις” που ανακοινώθηκαν αλλά επί της ουσίας ποτέ δεν έγιναν!

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...