Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης του αεροσκάφους στην Ήπειρο

Από την ώρα της πτώσης του αεροσκάφους με το όνομα “Λυδία” πριν πέντε μέρες, δεκάδες πυροσβέστες επί εδάφους καθώς και εναέρια μέσα χτένιζαν την περιοχή που είχε δώσει το τελευταίο στίγμα το αεροσκάφος στο όρος Μιτσικέλι.

Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της πτώσης του εκπαιδευτικού αεροπλάνου καθώς φαίνεται καθαρά πως το μικρό αεροσκάφος έχει κοπεί εντελώς στη μέση, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε και η σορός του άτυχου 32χρονου πιλότου ο οποίος είχε έρθει στην χώρα μας για να εκπαιδευτεί.

Σε μία εκπαιδευτική λοιπόν πτήση από την Κοζάνη προς τα Ιωάννινα και μόλις 5 μίλια μακριά από την πόλη του προορισμού τo στίγμα του αεροσκάφους χάθηκε από τα ραντάρ το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου στο ύψος της Δρακόλιμνης κοντά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου.  Ο 32χρονος πιλότος με καταγωγή από το Ιράκ επρόκειτο να κάνει μία βόλτα πάνω από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και στη συνέχεια θα επέστρεφε και στην Κοζάνη αλλά δυστυχώς η ζωή του επιφύλασσε την πιο τραγική ιστορία με άσχημη τελικά κατάληξη για τον ίδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Intime News / Νίκη Παππά

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...