Συγκλονιστικό βίντεο από 28χρονου ασθενή του κορονοϊού στην Μεγάλη Βρετανία

Το sky news ανέβασε στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο ενός ασθενούς, ενός ανθρώπου που τον έχει χτυπήσει ο κορονοϊός και που περιγράφει τα συμπτώματα που έχει.

“Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να νιώθω τόσο άρρωστος”

Ο Micheal Pendergast αναφέρει: “Είμαι από το Kerry της Ιρλανδίας και παλεύω με τον κορονοϊό σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Δεν είχα συμπτώματα. Προσπάθησα να αποφύγω όσο μπορούσα τις μετακινήσεις μου και για αυτό το λόγο ήμουν στο σπίτι με την μητέρα μου.”

Συνεχίζοντας αναφέρει: “Δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι και τις 16 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα. Από την Τρίτη όμως τα πράγματα άλλαξαν, ένιωσα μία τρομερή δυσκολία στην αναπνοή μου και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Την Τετάρτη η κατάσταση μου επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο. Αλήθεια η αναπνοή μου ήταν απίστευτα δύσκολη, ενώ και ο πυρετός μου ήταν ακόμα πιο υψηλός. Ήμουν στο κρεβάτι και ένιωθα το σώμα μου να προσπαθεί να πολεμίσει την μόλυνση.

Την Πέμπτη κάλεσα ασθενοφόρο και τώρα βρίσκομαι στο νοσοκομείο για πέμπτη ημέρα. Μπορώ να πω ότι υπάρχει μία παρανόηση για το αν ο κορονοϊός είναι μία γρίπη ή ένα κρύωμα. Δεν είναι τίποτα από αυτά, ο κορονοϊός μέσα από αυτό που πέρασα και ένιωσα ήταν σαν να με σκότωνε. Η γενική εικόνα της κατάπτωσης που είχα είναι απίστευτη και φανταστείτε πως είμαι μόλις 28 χρονών και είμαι άνθρωπος της άθλησης, του γυμναστηρίου. Δεν μπορούσα να φανταστώ καν ότι θα ένιωθα τόσο άρρωστος. Από την στιγμή που με χτύπησε ο ιός και είχα τα πρώτα συμπτώματά του μέχρι και την πνευμονία στην οποία βρέθηκα και ένιωσα ένα βήμα πριν το θάνατο, ήταν σαν να… ήταν τραγικά και όπως είπα πριν ζω ένα απερίγραπτο αρνητικό συναίσθημα.

Αυτό είναι ένα μήνυμα σε όλους σας, μία προειδοποίηση. Βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους στις παραλίες στα πάρκα και στα γυμναστήρια. Ακόμα και και αν δεν έχετε επιρρεαστεί τόσο άσχημα όσο εγώ ή ακόμα και αν δεν περάσετε εσείς την ασθένεια είναι πολύ εύκολο να επιρρεαστούν οι γονείς σας, οι θείοι και οι θείες σας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας. Και αυτός ο ιός είναι δολοφόνος.”

και καταλήγει: “Με αυτό το μήνυμα μου εύχομαι να μπόρεσα να αφυπνίσω όσους μπορώ περισσότερους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι γίνεται και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο μέσα από την κατάστασή μου.”

πηγή: Sky news

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...