Συντριβή επιβατικού αεροσκάφους της Pakistan Airlines σε κατοικημένη περιοχή στο Καράτσι

Αεροσκάφος της Pakistan International Airlines συνετρίβη στο Καράτσι σε πτήση που προερχόταν από την Λαχόρη, αναφέρουν αξιωματούχοι της ασιατικής χώρας.

Το αεροπλάνο, το οποίο φέρεται να μετέφερε περίπου 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα, πετούσε από τη Λαχόρη προς το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καράτσι, ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του Πακιστάν.

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνούς καπνούς στο σημείο της συντριβής, μια κατοικημένη περιοχή στο Καράτσι.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στην περιοχή, όπου πολλά τα σπίτια έχουν υποστεί ζημιά και ενδεχομένος να έχουν σκοτωθεί και άνθρωποι.

“Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Καράτσι. Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό των επιβατών, αλλά αρχικά είναι 99 επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος”, δήλωσε ο Abdul Sattar Khokhar, εκπρόσωπος της αεροπορικής αρχής του Πακιστάν.

Το αεροπλάνο ήταν σε διαδικασία προσγείωσης όταν έπεσε κοντά στο Model Colony, μια γειτονιά της πόλης του Καράτσι, περίπου 3,2 χιλιόμετρα (δύο μίλια) βορειοανατολικά του Διεθνούς Αερολιμένα της πόλης.

Ο στρατός του Πακιστάν ανέφερε ότι στρατιώτες από τη δύναμη ταχείας αντίδρασης έχουν φτάσει ήδη στον τόπο της συντριβής για να βοηθήσουν τις προσπάθειες διάσωσης.

Η συντριβή έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την έναρξη των εμπορικών πτήσεων από και προς τη χώρα μετά από την άρση περιορισμών κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε τις πρώτες ανταποκρίσεις των μεγάλων μέσων ενημέρωσης

Ένα νεαρό παιδί ήδη από τον Πακιστανικό στρατό

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...

Εικόνες από την 1η μέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

To Lockdown μπορεί να μην είναι το τελευταίο. Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την αγορά και τις επιχειρήσεις.

Τα σπουδαία… αργούν ακόμα για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το σχέδιο “ακορντεόν” της κυβέρνησης που μπορεί να φέρει lockdown…...

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...