Τα Ιμαλάια εμφανίζονται για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες από απόσταση 200 χλμ μακριά

Η φύση μέσα από την πανδημία ανακάμπτει και τώρα μπορεί να δει κανείς τα Ιμαλάια από τμήματα της Ινδίας για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια μιας και η ρύπανση μειώθηκε εξαιτίας του κλεισίματος των ανθρώπων στα σπίτια του.

Σε περιοχές της πολιτείας του Punjab στη βόρεια Ινδία, οι κάτοικοι έδωσαν φωτογραφίες της οροσειράς από περίπου 200χλμ μακριά και φαίνονται οι κορυφές καθαρά μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Ο πληθυσμός της Ινδίας ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων κατοίκων βρίσκεται υπό καραντίνα για 21 ημέρες για να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας Covid-19. Η μείωση του νέφους και της ρύπανσης οδήγησε σε λήψεις φωτογραφιών που εξέπληξαν.

Ένας άλλος κάτοικος ανέρτησε ακόμα μία φωτογραφία με λεζάντα: “Ποια είναι η φύση και πώς την κάναμε. Αυτή είναι η οροσειρά Dhauladhar των Ιμαλαΐων, ορατή μετά από 30 χρόνια, από το Jalandhar (Punjab). Η οροσειρά απέχει από εδώ περίπου. 200 χλμ. σε ευθεία γραμμή.”

πηγή: Independent

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Πρόγραμμα για νέους άνεργους με 100% επιδότηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών

Τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Google ετοιμάζουν ένα καινούριο πρόγραμμα που αφορά την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων και την...