Τέλος ο Πόποβιτς από τον πάγκο της Ξάνθης

Ο 48χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ακριτικής ομάδας, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Τόνι Πόποβιτς στην Ξάνθη. Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί από σήμερα (22/2) παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, όπου είχε ρεκόρ στη Super League 2 4 Νίκες 3 Ισοπαλίες και 2 Ήττες.  

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της ομάδας, Tony Popovic. Ο κ. Bill Papas, Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Tony, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Tony και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον». 

Τέλος ο Πόποβιτς από τον πάγκο της Ξάνθης

Βέβαια τον τελευταίο καιρό το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκό για εκείνον, μιας που η ομάδα αν και έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία δεν το έβγαζε στο χορτάρι.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...