Το Cosmopolis είναι για άλλη μια χρονιά εδώ

Με την παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων, στον κήπο απέναντι από το δημαρχείο ξεκίνησαν και επίσημα οι εκδηλώσεις

Τα χορευτικά συγκροτήματα και οι αποστολές των 8 χωρών που συμμετέχουν ξεχύθηκαν στο κέντρο της καβάλας το μεσημέρι της Πέμπτης 18/7 και γέμισαν την πόλη μας χορό, χαμόγελα και χρώμα (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ) η οδός Βενιζέλου και τα στενά του εμπορικού κέντρου με κατάληξη τον δημοτικό κήπο χτύπησαν στους ρυθμούς του φεστιβάλ. Δίνοντας σε όλους μας μία πρόγευση για όλο αυτό που θα επακολουθήσει από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ στην πανέμορφη Παλιά Πόλη μας.

Το Cosmopolis είναι για άλλη μια χρονιά εδώ

Είναι σημαντικό ότι το φεστιβάλ κάθε χρόνο μεγαλώνει και λίγο, πλέον βλέπουμε θρύλους της μουσικής σκηνής να δίνουν τις συναυλίες τους στο κάστρο, βλέπουμε όλο και μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα αυτές τις ημέρες που διοργανώνεται το φεστιβάλ, αλλά και μεγάλα δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας να στέλνουν δημοσιογράφους για να καλύψουν το γεγονός. Στον ΑΝΤ1 λοιπόν η Κα Αναστασία Ιωσηφίδου έδωσε πρόσκληση σε όλους μας να επισκεφθούμε το φεστιβάλ και όπως χαρακτηριστικά είπε να το Cosmoπλημμυρίσουμε.

Το Cosmopolis είναι για άλλη μια χρονιά εδώ

Καλώς όρισες λοιπόν και εφέτος Cosmopolis! Καλή Επιτυχία! Boa sorte! Удачі! Good Luck! Buena suerte! 祝你好运! Sok szerencsét! το λέμε σε όλες τις γλώσσες των φετινών συμμετεχόντων.

Φωτογραφίες: Σταύρος Τσιρέλης

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...