Το δώρο της “Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Το βραβείο της “Ευρωπαϊκής Ιδέας” απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κίνησης Ελλάδας, Μιχάλη Αγγελόπουλο σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ευρωπαϊκή κίνηση Καβάλας ,πρόσφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γκραβούρα της πόλης μας .
Μετά το πέρας της τελετής ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: “Ξεχωριστό γεγονός ,η παρουσία όλων στην αίθουσα συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών ,εκεί το ρολόι γύρισε στο παρελθόν, σε άγνωστες σελίδες την Ελληνικής ιστορίας”.

Το δώρο της "Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Μετά την τελετή επίδοσης του Βραβείου της Ευρωπαϊκής Ιδέας στο πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνεδρίασε η “Ευρωπαϊκή Κίνηση Ελλάδα” υπό την προεδρεία του Μιχάλη Αγγελόπουλο και αποφάσισε αλλαγές στις συνθέσεις των μελών των διοικητικών συμβουλίων των παραρτημάτων .

Το νέο Δ.Σ Καβάλας απαρτίζουν οι εξής :

Πρόεδρος: Χατζηεμμανουηλ Ιωάννης, δημοσιογράφος

Αντιπρόεδροι: Μπακιρτζης Σταύρος επιχειρηματίας, Κουφατζης Χαράλαμπος, δικηγόρος

Γενικος Γραμματεας: Αγελαράκης Απόστολος, δικηγόρος

Ταμίας Τριανταφυλλιδης Χάρης γιατρος

Μέλη: Αποστολίδου Μαρία ( Μελινα ) γιατρός , Δαμιανιδης Βασίλης βιολόγος, Ιωσηφίδης Αλεξανδρος δικηγόρος, Κοσμιδου Μυρουλα τεχ.μηχανικός – χημικός πετρελαίου, Μουτλιας Ιωάννης δικηγόρος, Παπαδόπουλος Χαραλάμπος καθηγητής νομικής.

Τι είναι η “Ευρωπαϊκή Κίνηση”

Η “Ευρωπαϊκή Κίνηση” συνδέεται με 20 διεθνείς οργανισμούς και εκπροσωπεί 41 ευρωπαϊκές χώρες, εργαζόμενη σταθερά και αταλάντευτα προς την κατεύθυνση της εμπέδωσης του ευρωπαϊκού οράματος: μιας ηπείρου ειρηνικής και ενωμένης, δημοκρατικής και δίκαιας, θεμελιωμένης οικονομικά και κοινωνικά σε βάσεις στέρεες νομικά, φιλοσοφικά, ηθικά και ιστορικά και με επίκεντρο την προσωπική ελευθερία, τα ίσα δικαιώματα και την ευημερία του κάθε ενός, ατομικά, πολίτη της.

Φωτογραφίες: facebook Γιάννη Χατζηεμμανουήλ

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...