Το δώρο της “Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Το βραβείο της “Ευρωπαϊκής Ιδέας” απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κίνησης Ελλάδας, Μιχάλη Αγγελόπουλο σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ευρωπαϊκή κίνηση Καβάλας ,πρόσφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γκραβούρα της πόλης μας .
Μετά το πέρας της τελετής ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: “Ξεχωριστό γεγονός ,η παρουσία όλων στην αίθουσα συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών ,εκεί το ρολόι γύρισε στο παρελθόν, σε άγνωστες σελίδες την Ελληνικής ιστορίας”.

Το δώρο της "Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Μετά την τελετή επίδοσης του Βραβείου της Ευρωπαϊκής Ιδέας στο πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνεδρίασε η “Ευρωπαϊκή Κίνηση Ελλάδα” υπό την προεδρεία του Μιχάλη Αγγελόπουλο και αποφάσισε αλλαγές στις συνθέσεις των μελών των διοικητικών συμβουλίων των παραρτημάτων .

Το νέο Δ.Σ Καβάλας απαρτίζουν οι εξής :

Πρόεδρος: Χατζηεμμανουηλ Ιωάννης, δημοσιογράφος

Αντιπρόεδροι: Μπακιρτζης Σταύρος επιχειρηματίας, Κουφατζης Χαράλαμπος, δικηγόρος

Γενικος Γραμματεας: Αγελαράκης Απόστολος, δικηγόρος

Ταμίας Τριανταφυλλιδης Χάρης γιατρος

Μέλη: Αποστολίδου Μαρία ( Μελινα ) γιατρός , Δαμιανιδης Βασίλης βιολόγος, Ιωσηφίδης Αλεξανδρος δικηγόρος, Κοσμιδου Μυρουλα τεχ.μηχανικός – χημικός πετρελαίου, Μουτλιας Ιωάννης δικηγόρος, Παπαδόπουλος Χαραλάμπος καθηγητής νομικής.

Τι είναι η “Ευρωπαϊκή Κίνηση”

Η “Ευρωπαϊκή Κίνηση” συνδέεται με 20 διεθνείς οργανισμούς και εκπροσωπεί 41 ευρωπαϊκές χώρες, εργαζόμενη σταθερά και αταλάντευτα προς την κατεύθυνση της εμπέδωσης του ευρωπαϊκού οράματος: μιας ηπείρου ειρηνικής και ενωμένης, δημοκρατικής και δίκαιας, θεμελιωμένης οικονομικά και κοινωνικά σε βάσεις στέρεες νομικά, φιλοσοφικά, ηθικά και ιστορικά και με επίκεντρο την προσωπική ελευθερία, τα ίσα δικαιώματα και την ευημερία του κάθε ενός, ατομικά, πολίτη της.

Φωτογραφίες: facebook Γιάννη Χατζηεμμανουήλ

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Στις 7 Μαΐου η τελευταία υπερπανσέληνος του 2020 με το γλυκό όνομα “Super Flower Moon”

Καβάλα: νέες αρχαιολογικές ανακαλύψεις με άγνωστο δημόσιο κτήριο της αρχαιότητας αλλά και δρόμοι προς το θέατρο των Φιλίππων

Ένα μεγάλο οικοδόμημα, που το μέγεθός του το ανάγει στην κατηγορία των δημοσίων κτηρίων και για το οποίο μέχρι σήμερα...

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...