Το δώρο της “Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Το βραβείο της “Ευρωπαϊκής Ιδέας” απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κίνησης Ελλάδας, Μιχάλη Αγγελόπουλο σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ευρωπαϊκή κίνηση Καβάλας ,πρόσφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γκραβούρα της πόλης μας .
Μετά το πέρας της τελετής ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: “Ξεχωριστό γεγονός ,η παρουσία όλων στην αίθουσα συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών ,εκεί το ρολόι γύρισε στο παρελθόν, σε άγνωστες σελίδες την Ελληνικής ιστορίας”.

Το δώρο της "Ευρωπαϊκής Κίνησης Καβάλας" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το νέο Δ.Σ. (φωτογραφίες)

Μετά την τελετή επίδοσης του Βραβείου της Ευρωπαϊκής Ιδέας στο πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνεδρίασε η “Ευρωπαϊκή Κίνηση Ελλάδα” υπό την προεδρεία του Μιχάλη Αγγελόπουλο και αποφάσισε αλλαγές στις συνθέσεις των μελών των διοικητικών συμβουλίων των παραρτημάτων .

Το νέο Δ.Σ Καβάλας απαρτίζουν οι εξής :

Πρόεδρος: Χατζηεμμανουηλ Ιωάννης, δημοσιογράφος

Αντιπρόεδροι: Μπακιρτζης Σταύρος επιχειρηματίας, Κουφατζης Χαράλαμπος, δικηγόρος

Γενικος Γραμματεας: Αγελαράκης Απόστολος, δικηγόρος

Ταμίας Τριανταφυλλιδης Χάρης γιατρος

Μέλη: Αποστολίδου Μαρία ( Μελινα ) γιατρός , Δαμιανιδης Βασίλης βιολόγος, Ιωσηφίδης Αλεξανδρος δικηγόρος, Κοσμιδου Μυρουλα τεχ.μηχανικός – χημικός πετρελαίου, Μουτλιας Ιωάννης δικηγόρος, Παπαδόπουλος Χαραλάμπος καθηγητής νομικής.

Τι είναι η “Ευρωπαϊκή Κίνηση”

Η “Ευρωπαϊκή Κίνηση” συνδέεται με 20 διεθνείς οργανισμούς και εκπροσωπεί 41 ευρωπαϊκές χώρες, εργαζόμενη σταθερά και αταλάντευτα προς την κατεύθυνση της εμπέδωσης του ευρωπαϊκού οράματος: μιας ηπείρου ειρηνικής και ενωμένης, δημοκρατικής και δίκαιας, θεμελιωμένης οικονομικά και κοινωνικά σε βάσεις στέρεες νομικά, φιλοσοφικά, ηθικά και ιστορικά και με επίκεντρο την προσωπική ελευθερία, τα ίσα δικαιώματα και την ευημερία του κάθε ενός, ατομικά, πολίτη της.

Φωτογραφίες: facebook Γιάννη Χατζηεμμανουήλ

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...