Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους

Σε μια ανάλυση τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών, τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι παρουσίασαν σημαντική μείωση του δείκτη σωματικού βάρους και μάζας σώματος. Από την άλλη πλευρά, η ανάλυση δεν έδειξε σημαντική αλλαγή όσον αφορά την περιφέρεια της μέσης (ένα μέτρο κοιλιακού λίπους) με συμπλήρωση πράσινου τσαγιού. Τα ευρήματα δημοσιεύονται στο Phytotherapy Research.

Η ανάλυση 26 τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων 1.344 συμμετεχόντων, διαπίστωσε ότι ο δείκτης σωματικού βάρους και μάζας σώματος άλλαξε σημαντικά μετά την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού για περιόδους μεγαλύτερες των 12 εβδομάδων και σε δόση μικρότερη από 800 mg / ημέρα.

Η συγκεκριμένη έρευνα έχει θέμα: «Η επίδραση του συμπληρώματος πράσινου τσαγιού στην παχυσαρκία: Μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση απόκρισης δόσεων τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών» 

Πηγή: scitechdaily.com

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...