“Το Στέκι της Νένας” στις γευστικές περιπλανήσεις του Fresh

"Το Στέκι της Νένας" στις γευστικές περιπλανήσεις του Fresh

“Η ανακάλυψη ενός καινούργιου πιάτου συνεισφέρει περισσότερο στην ανθρώπινη ευτυχία από την ανακάλυψη ενός καινούργιου αστεριού” και πάνω σε αυτή την φράση στηρίχθηκε η Νένα για να δημιουργήσει το δικό της γευστικότατο στέκι. “Το Στέκι της Νένας” όπου από το 2014 έστησε με μεράκι και πολύ πολύ αγάπη.

Στο δικό της στέκι, σε έναν χώρο υπέροχο, με πινελιές πέτρας και ξύλου, με χρωματιστά πιάτα στα τραπέζια, με την αίσθηση της καθαριότητας να κυριαρχεί την συναντήσαμε.

"Το Στέκι της Νένας" στις γευστικές περιπλανήσεις του Fresh

“Ο χώρος που δημιουργώ τις γεύσεις μας, και ο χώρος που θα έρθεις να φας θέλω να είναι πεντακάθαρος” μας αναφέρει διαβάζοντας την σκέψη μας “παντού στο μαγαζί μου θέλω να κυριαρχεί το καθαρό και το τακτοποιημένο, θέλω να ευχαριστηθείς το φαγητό σου” συνεχίζει και πως να μην γίνει αυτό μιας που όλα σε προδιαθέτουν να γευθείς, να μυρίσεις, να κοιτάξεις.

“Έχουμε και ειδικό χώρο για να θηλάσει η νέα μανούλα”

Πες μας για την δική σου οπτική στο ταξίδι των γεύσεων την ρωτήσαμε.

“Κατ’ αρχήν είναι η πρώτη ύλη, που θέλω να είναι στην καλύτερη ποιότητα, για αυτό και τα κρέατα που αγοράζουμε είναι όλα νωπά, από επιλεγμένους τοπικούς προμηθευτές, και όχι μόνο τα κρέατα αλλά και κάθε άλλο υλικό μου, είμαι απόλυτη σε αυτό, θέλω να ταξιδέψεις με τα πιάτα που θα σου φέρω και που θα διαλέξεις.” και συνεχίζει “μου αρέσουν πολύ τα μπαχάρια, με έχει επηρεάσει η πολίτικη κουζίνα, το εστραγκόν, τον κουρκουμά, τον σιναπόσπορο, τα λατρεύω. Όπως μου αρέσει και ο καλός ποιοτικά καβουρμάς και παστουρμάς” 

Τι σε χαρακτηρίζει στον τρόπο μαγειρέματος ενός πιάτου?

“Μα φυσικά η αγάπη της δημιουργίας, σε κάθε ένα πιάτο που θα φάς βάζω και μια γερή δόση αγάπης” και προχώρησε την σκέψη της “εκτός από την αγάπη, η φιλικότητα στην εξυπηρέτηση παίζει μεγάλο ρόλο. Για να φύγεις ευχαριστημένος και ολοκληρωμένος, για μένα η κάθε λεπτομέρεια μετράει”

“Κατ’ αρχήν είναι η πρώτη ύλη, που θέλω να είναι στην καλύτερη ποιότητα

Στο Στέκι της Νένας καθώς έρχονται τα πιάτα για να τα γευθούμε, όντως δίνει την αίσθηση της οπτικής τελειότητας αλλά και το σημαντικότερο της γευστικής αρμονίας. “Ξέρεις κάτι?, ήθελα να δημιουργήσω σε γεύσεις που συναντάς ακόμα και σε μία ταβέρνα, μια αίσθηση εστιατορίου”, το πέτυχες της είπαμε. Πραγματικά οι θύμισες των πιάτων είναι οικείες σε όλους μας, αλλά με την ιδιαίτερη γευστική και οπτική προσέγγιση της Νένας λες και έχουν ταξιδέψει σε ένα άλλο επίπεδο. 

Στο τέλος της γευστικής περιπλάνησης μας, παρατηρούμε και τον κατάλογο σε σύστημα braille, ενώ ένα μικρό παιδί κάθεται στην ειδική καρέκλα που διαθέτει το εστιατόριο. “Έχουμε και ειδικό χώρο για να θηλάσει η νέα μανούλα” μας λέει με μεγάλη χαρά η Νένα. Και πραγματικά εδώ έχεις ότι χρειαστεί για να φύγεις γευστικά ευτυχισμένος και με χαμόγελο από την εξυπηρέτηση και το πραγματικά υπέροχο περιβάλλον. Και όλα αυτά μέσα στο κέντρο της Καβάλας, 50 μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας. Εμείς σαν Fresh λέμε με απλά λόγια, επισκεφθείτε το, πραγματικά αξίζει αυτό το γευστικό ταξίδι. 

Διεύθυνση: Δοϊράνης 46, Καβάλα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάνοντας click εδώ

Τηλέφωνο για να κλείσετε το τραπέζι σας:
251 110 9677

Φωτογραφίες: Ηλίας Κοτσιρέας

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Χριστούγεννα στο σπίτι με τους στενούς συγγενείς – Κλειστά εστιατόρια, bar, και απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Λίγο πιο ελαστικά φαίνεται ότι θα είναι από το Πάσχα που περάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στο γιορτινό τραπέζι θα μπορούν...

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα κρούσματα COVID-19 της ευρύτερης περιοχής

Στο νοσοκομείο της Καβάλας αντιμετωπίζονται πλέον τα περιστατικά κορονοϊού από την περιοχή, ενώ υποστηρίζονται και ασθενείς από τη Δράμα και...