Τραγωδία στην Αγγλία | 32χρονη πέθανε στην κηδεία της μητέρας της που είχε χάσει την μάχη από τον κορονοϊό

Η Laura Richards κατέρρευσε στο νεκροταφείο την ώρα της κηδείας της 63χρονης μητέρας της που είχε χάσει την ζωή της από τον κορονοϊό. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή της. Η αδελφή Sadie, 45 ετών, λέει ότι η οικογένεια της έχει καταστραφεί από τη διπλή τραγωδία.

Η Laura κατέρρευσε, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, μην μπορώντας να αντιμετοπίσει το πένθος για την απώλεια της μητέρας της.

Η Sadie, που είναι η μεγαλύτερη αδερφή και η οποία βρίσκεται σε κατηγορία υψηλού κινδύνου μετά από μεταμόσχευση νεφρού, δήλωσε στην Sun Online ότι δεν της επετράπη καν να παραβρεθεί στην κηδεία.

Η 45χρονη Sadie, δήλωσε ακόμα: «την ώρα της ταφής άκουσε η κόρη μου την Laura να λέει « δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω » κρατώντας το στήθος της.

«Η κόρη μου την έβαλε να καθίσει και της τοποθέτησε ένα παλτό γύρω της. Ακόμη και ο ιερέας προσπάθησε να βοηθήσει για να σώσει τη ζωή της αδερφής μου. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να γίνει… Να χάσεις την αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου – είναι σαν μια ταινία τρόμου. Ήταν μόνο 32 ετών.»

πηγή: Dailymail

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

Ετικέτες:

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...