Τραγωδία στην Αγγλία | 32χρονη πέθανε στην κηδεία της μητέρας της που είχε χάσει την μάχη από τον κορονοϊό

Η Laura Richards κατέρρευσε στο νεκροταφείο την ώρα της κηδείας της 63χρονης μητέρας της που είχε χάσει την ζωή της από τον κορονοϊό. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή της. Η αδελφή Sadie, 45 ετών, λέει ότι η οικογένεια της έχει καταστραφεί από τη διπλή τραγωδία.

Η Laura κατέρρευσε, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, μην μπορώντας να αντιμετοπίσει το πένθος για την απώλεια της μητέρας της.

Η Sadie, που είναι η μεγαλύτερη αδερφή και η οποία βρίσκεται σε κατηγορία υψηλού κινδύνου μετά από μεταμόσχευση νεφρού, δήλωσε στην Sun Online ότι δεν της επετράπη καν να παραβρεθεί στην κηδεία.

Η 45χρονη Sadie, δήλωσε ακόμα: «την ώρα της ταφής άκουσε η κόρη μου την Laura να λέει « δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω » κρατώντας το στήθος της.

«Η κόρη μου την έβαλε να καθίσει και της τοποθέτησε ένα παλτό γύρω της. Ακόμη και ο ιερέας προσπάθησε να βοηθήσει για να σώσει τη ζωή της αδερφής μου. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να γίνει… Να χάσεις την αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου – είναι σαν μια ταινία τρόμου. Ήταν μόνο 32 ετών.»

πηγή: Dailymail

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Έχεις airBNB; δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις φορολόγηση μέχρι και το 100%

Πως μπορούν οι δανειολήπτες να σώσουν την Α κατοικία. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα γέφυρα.

Γράφει η Μαρία Δαλκίτση Οικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Νόμο του Κράτους αποτελεί πλέον η δυνατότητα επιδότησης δόσης δανείων με...

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το Παρόν και το μέλλον τους σε μία συζήτηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη

Έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Τάκη Αγγελίδη για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, το παρελθόν του,...