Βαριά Καμπάνα από τον Παναγιωτόπουλο στους οπλίτες που έδιναν παραγγέλματα στα Αλβανικά.

Με δηλώσεις του χθες στη Βουλή, ο Υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την τιμωρια των δύο οπλιτών

Βαριά Καμπάνα από τον Παναγιωτόπουλο στους οπλίτες που έδιναν παραγγέλματα στα Αλβανικά.

Ο Υπουργός άμυνας κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

“Στους δύο οπλίτες θητείας άμεσα υπαιτίους (σσ του συμβάντος) επιβλήθηκαν οι προσήκουσες, για το μέγεθος του παραπτώματος που υπέπεσαν, πειθαρχικές ποινές και ελέγχθηκαν πειθαρχικά τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της Μονάδας, για τα οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη απορρεουσών έμμεσων ευθυνών”.

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο κύριος Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με θέμα “Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες οπλίτες”

“Για το συγκεκριμένο συμβάν διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η βιντεοσκόπηση και η ανάρτηση αυτής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μάλιστα ολοκληρώθηκε άμεσα”, σχολίασε περαιτέρω ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Στο επίμαχο βίντεο, που είχε δημοσιευθεί στο Instagram, φαίνονταν ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν δύο υπήκοοι ξένης χώρας να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού και να διατάζουν Έλληνες στρατιώτες.

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση

Γέφυρα 2: Από 5 Απριλίου μέχρι 9 Μαΐου οι αιτήσεις. Εως 90% το ποσοστό επιδότησης.

Άρθρο της Μαρίας ΔαλκίτσηΟικονομολόγος ΑΠΘ Λογίστρια Ά Τάξης Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση Επιχειρηματικών δανείων. Πως αντιμετωπίζονται...