Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της Taspakon, Akapafed, Adapader

Στις 16 Απριλίου επισημοποιήθηκε με υπογραφή πρωτοκόλλου συμφωνίας μεταξύ των προέδρων κ. Δίγκα Στυλιανό και κ. Derviş Göçmen της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και των TAŞPAKON, AKAPAFED, καθώς και της ADAPADER.

Η συμφωνία υπογράφει ηλεκτρονικά λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει φέρει η πανδημία του Covid-19. Με την υπογραφή της οι πρόεδροι των ενώσεων ευχήθηκαν να μπορέσουν οι ίδιοι αλλά και τα χιλιάδες μέλη να βρεθούν όσο τον δυνατόν συντομότερα και από κοντά.

Οι δύο πρόεδροι επιδιώκουν μέσω αυτής της συμφωνίας την προβολή της γαστρονομίας των χωρών της Ελλάδας και της Τουρκίας αλλά και την πολιτιστική σύσφιξη καθώς και τον σεβασμό και την Η συνεργασία αυτή έχει ως γνώμονα την προβολή της γαστρονομίας και του πολιτισμού των κρατών μας, καθώς τον σεβασμό την ειρήνη και την φιλία μεταξύ των δύο χωρών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια!

Δημοσιεύθηκε από: freshmag

karolkarolkarol

Πρόσφατα Άρθρα

Επίδομα Επιστημόνων – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ, άρθρο της Μαρίας Δαλκίτση

Σημαντικά κίνητρα για επαναπατρισμό μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

Προβλέπεται μειωμένος φόρος  50% για εφτά χρόνια  και  απαλλαγή από τεκμήρια αυτοκινήτων  Επιτέλους θεσπίστηκαν σοβαρά κίνητρα για τον επαναπατρισμό ανθρώπων...

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: 102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε

Μήνυμα μνήμης, αγώνα και συσπείρωσης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για τη Γενοκτονία των Ποντίων,...